Keskeiset toimijat


Autismisäätiö

Elämä voi olla tavallisen rauhallista tai villin erikoista - Autismisäätiö on omanlaisen arjen asialla.


ITE Ry

ITE-taide on suomalaista nykykansantaidetta. Lyhennesana ITE viittaa sanayhdistelmään ”itse tehty elämä”. ITE-taide on tekijänsä elinympäristöön, kulttuuriseen taustaan ja kokemusmaailmaan sitoutuvaa taidetta – tapa elää esteettisiä arvoja korostavaa hyvää elämää.


Kettuki Ry

Kettuki toimii edistäen sekä taidetta että taiteen tekemisestä ja kokemisesta saatavia hyvinvointivaikutuksia. Toimintamuotoja ovat taidekurssit, työpajatoiminta, intensiivikurssit, näyttelyt, taideleirit sekä erilaiset hankkeet ja projektit.


Lyhty Ry

Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen voittoa tuottamaton yhdistys.

Lyhty ry:n eettisenä päämääränä on toimia kehitysvammaisen, hänen omaistensa ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lyhty ry järjestää

  • asuntoja ja asumispalveluja, oppimisympäristön nuorille aikuisille

  • työ- ja päivätoimintaa tekstiili-, ulkotyö-, kulttuuri-, kahvila-, media- ja erillistyöpajoissa

  • tapahtumia sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa

Lyhty ry tutkii ja muuttaa toimintaansa eettisen tavoitteensa saavuttamiseksi ja on siten innovatiivisesti ja aktiivisesti mukana yhteiskunnan kehittämisessä.


Pertin Valinta

Pertin Valinta on outsider-taiteen ja -kulttuurin valintatalo, joka yhdistää yhteiskunnallisen yrittäjyyden, kansalaisaktivismin, taidepalvelujen välitystoiminnan, marginaalisen musiikin ohjelmatuotannon sekä laadukkaiden ja eettisesti tuotettujen tuotteiden myynnin.